Popis
Základní údaje o knize:
- úplný název: Neber to jídlo tak vážně II aneb #jimnormalne
- autor: Týna Skalická
- nakladatelství: CPress
- rok vydání: 2022
- počet stran: 232
- rozměr: 167 x 225 mm
- typ: brožovaná lepená
379 Kč
Týna Skalická Zasloužíte si jíst normálně!
Sára Fábry Vždy můžete vařit zdravěji! Moderní kuchařka plná odlehčených receptů.
Sára Fábry Vždy můžete vařit zdravěji! Moderní kuchařka plná odlehčených receptů.
Barbora Karchová Jezte živě, jezte zdravě - dostaňte z jídla maximum.
Jana Ulíková Průvodce ketogenním stravováním nejen pro začátečníky.
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a dostaňte se spolu se Sandrou do životní formy!
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a dostaňte se spolu se Sandrou do životní formy!
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a projezte se se Sandrou ke štíhlosti a zdraví!
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a projezte se se Sandrou ke štíhlosti a zdraví!
Týna Skalická Žijte zdravým životním stylem a jezte čokoládu stejně jako autorka.
Týna Skalická Žijte zdravým životním stylem a jezte čokoládu stejně jako autorka.
Lukáš Roubík a kol. Nejkomplexnější kniha o sportovní výživě na českém trhu za posledních 20 let.
Lukáš Roubík a kol. Nejkomplexnější kniha o sportovní výživě na českém trhu za posledních 20 let.
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a jezte se Sandrou lehce a kvalitně!
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a jezte se Sandrou lehce a kvalitně!
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a jezte se Sandrou zdravě a vyváženě!
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a jezte se Sandrou zdravě a vyváženě!
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
Nancy Clarková Pro sportovce, nesportovce i pro osoby snažící se o úpravu váhy.
Nancy Clarková Pro sportovce, nesportovce i pro osoby snažící se o úpravu váhy.
Peter KonopkaVelmi povedená a přehledná publikace o všech složkách naší potravy.
Peter KonopkaVelmi povedená a přehledná publikace o všech složkách naší potravy.