Popis
Základní údaje o knize:
- úplný název: Neber to jídlo tak vážně II aneb #jimnormalne
- autor: Týna Skalická
- nakladatelství: CPress
- rok vydání: 2022
- počet stran: 232
- rozměr: 167 x 225 mm
- typ: brožovaná lepená
379 Kč
Týna Skalická Zasloužíte si jíst normálně!
Základní údaje o knize:
Helena Jarkovská Zásobník cviků pro posilování problematických partií a protahování svalů.
Helena Jarkovská Zásobník cviků pro posilování problematických partií a protahování svalů.
B. Kafka, O. Jenewein Jednoduchý, efektivní, časově nenáročný pro začátečníky i profesionály.
B. Kafka, O. Jenewein Jednoduchý, efektivní, časově nenáročný pro začátečníky i profesionály.
Jan Vojáček Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem?
Jan Vojáček Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem?
Jan Caha Průvodce výživou - jak a čím se zdravě stravovat?
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Jana Ulíková Průvodce ketogenním stravováním nejen pro začátečníky.
Daniela Stackeová Trápí Vás bolesti zad? Pak je tato publikace určena také Vám.
Daniela Stackeová Trápí Vás bolesti zad? Pak je tato publikace určena také Vám.
Nancy Clarková Pro sportovce, nesportovce i pro osoby snažící se o úpravu váhy.
Nancy Clarková Pro sportovce, nesportovce i pro osoby snažící se o úpravu váhy.
Barbora Karchová Jezte živě, jezte zdravě - dostaňte z jídla maximum.
Philip Striano Vaši bolest zad možná vyřeší tato snadno realizovatelná cvičení!
Philip Striano Vaši bolest zad možná vyřeší tato snadno realizovatelná cvičení!
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
Radomír Čihák3. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák3. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.