Popis
Základní údaje o knize:
- úplný název: Neber to jídlo tak vážně II aneb #jimnormalne
- autor: Týna Skalická
- nakladatelství: CPress
- rok vydání: 2022
- počet stran: 232
- rozměr: 167 x 225 mm
- typ: brožovaná lepená
379 Kč
Týna Skalická Zasloužíte si jíst normálně!
Základní údaje o knize:
Peter KonopkaVelmi povedená a přehledná publikace o všech složkách naší potravy.
Peter KonopkaVelmi povedená a přehledná publikace o všech složkách naší potravy.
Helena Jarkovská Zásobník cviků pro posilování problematických partií a protahování svalů.
Helena Jarkovská Zásobník cviků pro posilování problematických partií a protahování svalů.
Jana Ulíková Průvodce ketogenním stravováním nejen pro začátečníky.
M. a H. Jarkovská Soubor posilovacích cvičení pro trénink doma i v posilovně.
M. a H. Jarkovská Soubor posilovacích cvičení pro trénink doma i v posilovně.
Radomír Čihák3. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák3. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Mach, Borkovec Základní výživová pravidla platná zejména pro sportovce v oblasti fitness a kulturistiky.
Mach, Borkovec Základní výživová pravidla platná zejména pro sportovce v oblasti fitness a kulturistiky.
Radomír Čihák1. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák1. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a jezte se Sandrou lehce a kvalitně!
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a jezte se Sandrou lehce a kvalitně!
B. Kafka, O. Jenewein Jednoduchý, efektivní, časově nenáročný pro začátečníky i profesionály.
B. Kafka, O. Jenewein Jednoduchý, efektivní, časově nenáročný pro začátečníky i profesionály.
Radomír Čihák Tři díly na trhu populárních anatomií v jednom výhodném balíčku!
Jan Vojáček Nehaste příznaky – pochopte příčiny! Pokračování bestselleru Umění být zdráv.
Jan Vojáček Nehaste příznaky – pochopte příčiny! Pokračování bestselleru Umění být zdráv.
Barbora Svobodová Jak se dobře a zdravě najíst?